Team

Dinande Poortman

Ik ben Dinande en getrouwd met Jan. Samen hebben we 3 kinderen en wonen we achter de salon. In mijn vrije tijd kun je me vinden in de sportschool, op de mountainbike en/of op de wielrenfiets. Dit om mijn lichaam en geest fit te houden. Maar relaxen vind ik ook fijn en belangrijk dus een saunabezoekje en lekker lezen behoren ook tot mijn hobby’s.

Ik houd mij natuurlijk bezig met alle behandelingen (knippen, kleuren, af en toe nog een permanentje) in de kapsalon maar ook de randzaken en al het overige ‘reilen en zeilen’. Ik ben trots op mijn team met kapsters die allemaal al heel wat jaartjes in onze salon werken en waarmee ik een hecht team vorm.

Aanwezig op: dinsdag, vrijdag en zaterdag

Leuk om even kennis te maken! Mijn naam is Janet en ik werk sinds 1991 bij kapsalon Elegant. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in het mooie buitengebied van Markelo. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, doe ik aan yoga, sport ik en daarnaast kook ik graag (gezond).

Ik vind het leuk om samen met de klant eventuele huid-, kleur- en haarproblemen op te lossen. Samen tot een plan komen waar de klant blij van wordt en tevreden mee is.

Mijn collega’s bij de kapsalon voelen als familie voor mij. We hebben het gezellig samen en alles is bespreekbaar.

Aanwezig op: dinsdag, donderdagochtend en vrijdag

Janet Emming

Linda Bosman

Hoi! Ik ben Linda en op mijn 16e (in 1998) ben ik begonnen met de BBL kappersopleiding in Deventer en tegelijkertijd startte ik bij kapsalon Elegant. Je kunt dus wel nagaan dat ik er inmiddels al heel wat jaartjes werk! Ik woon samen met mijn vriend én onze 2 knappe dochters in Nieuw Heeten. 

Ik houd van gezelligheid om me heen, verschillende sporten en creatieve dingen maken/tekenen. 

Wat ik zo leuk vind aan het kappersvak? Ik vind het erg prettig om klanten met een fijn gevoel de deur uit te laten gaan, dát maakt mij heel blij! En daarnaast vind ik het leuk dat veel klanten mij m’n gang laten gaan en me vertrouwen om mijn creativiteit te gebruiken. We werken al jarenlang met een fijn team, dat maakt dat ik hier nog steeds op m’n plek ben. 

Aanwezig op: donderdag en vrijdag

Leuk dat je even een kijkje neemt op de site van kapsalon Elegant. Mijn naam is Monique en ik woon samen met mijn man en 2 dochters in Holten. Sinds 2000 werk ik in de salon en je vindt me 3 dagen per week in de kapsalon, de andere dagen ben ik thuis met de meiden en het huishouden. Ik verveel me dan ook zeker niet.

Ik werk al heel wat jaren bij kapsalon Elegant en ik vind vooral de creativiteit binnen het kappersvak en de afwisseling heel leuk; geen dag is hetzelfde! We werken al jaren met hetzelfde team, zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben het ook heel gezellig samen.  

Aanwezig op: dinsdag, woensdag en zaterdag

Monique van Beek

Emie Linthorst

Ik ben Emie en woon samen met mijn vriend, zoontje en dochtertje in Heeten. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met familie en vrienden. Klanten mooi maken en ze blij de salon uit zien gaan, dat maakt mijn werk heel erg leuk, en dat al sinds 2006. En natuurlijk werk ik ook met veel plezier samen met mijn collega’s. Daarnaast begeleid ik leerlingen die het kappersvak willen leren, dit vind ik een leuke uitdaging naast mijn dagelijks werk in de salon.

Aanwezig op: woensdag, donderdag en zaterdag

Mijn naam is Sill Bloemen en ik volg de BBL opleiding tot haarstyliste. Ik woon in Okkenbroek en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, te winkelen en houd ik van gezelligheid. Ik hoop in de salon van Elegant ervaring op te doen en de fijne kneepjes van het vak te leren.

Aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Sill Bloemen